ismi afifah
ALLAH IS WATCHING YOU ! ;')

Afiefah Alias
salam ukhwah fillah ♥ ismi Afiefah Alias . firsly ,jom selawat sama-sama ;) allahumma solli ala saiyyidina muhammad wa ala alihi wasohbihi wabarik wasallim . ok . done ! but, please continue selawat every day for Rasulullah ok ? ;)
- ISMI ♥

Assalamualaikum,Leave me a nice speak at my cbox ^^

♥ J A Z A K U M U L L A H U K H A I R A N ♥

D A K W A H T A R B I A H

Kalau kita berdakwah dan berukhuwah kerana ALLAH , ikatan itu akan sentiasa memegang kita supaya sentiasa ingat kepada ALLAH , tak lalai dengan hubungan dunia . . sentiasa ada pengisian tentang kehidupan utk dunia & akhirat , sampai 1 tahap kita akan merasai kemanisan dakwah dan ukhuwah ♥

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“Fa'iza'azamta fatawakkal'alallah”
2011-05-01 2011-10-09 2011-10-30 2011-11-27 2012-01-29 2012-02-05 2012-02-12 2012-02-26 2012-04-15 2012-07-01 2012-10-21 2013-03-03 2013-04-14 2013-09-01 2013-10-27 2013-12-01

~ sEkOLah ~
Tuesday, 11 October 2011 || 03:22

rindu la pulak nak sekolah , mase sekolah dulu2 rase macam tak sabar jew nak habis sekolah , bile dah habis rase macam nak ulang balik pulak..hurm..sebenarnye waktu zaman persekolahan la waktu yang paling indah :DD teringat lagi time cikgu buat spotcheck , macam2 sorok .. haha xD kelakar sangat , saye dah la suke bace novel , dah bertimbun rasenye novel saye yang ade kat bilik HEP tu.. memang nakal , time kelas kitorang suke tdow..ade yang siap tdow kat tandas lagi  >.<
Dalam banyak2 sekolah yang pernah saye belajar,pernah saye pergi , SEKOLAH KIBLAH la yang paling saye sayang ! ! banyak kenangan2 saye dengan kawan2 kat sekolah tu..semue cikgu2 kat ctu baek tapi adeler yg saye tak suke (= =!) atas alasan saye sendiri ;) sye sayang sangat2 nak2 lagi cikgu2 perempuan kat sekolah tu sebab dyorang banyak ajar kami tapi dah macam mak2 kitorang..dyorang punye TAKE CARE kat kitorang mmg mcm mak take care kan anak2 dyorang.. kat sini jugak kitorang dapat rase susah dan senangnye kehidupan tu..tiap2 hari kene hafal quran tapi ikut juzuk2 pilihan la..mule2 nak start menghafal tu memang susah ! susah sangat2 bgi saye nak hafal sebab saye tak pernah hafal pown selame nie..;( tapi bile dah lame2 , rase mudah ;) memang seronok sangat hari2 hafal kalam Allah ^_^  ..
*picx yang kat atas tu saje jer nak mempromot sekolah tu..;) sape2 yang berminat boleh la bukak laman web tu, macam ade kat web tu , album kenangan kitorang..dan sape yg berminat jugak boleh la bace2 prosuder2 kat situ..